Priser på tekst, tegninger og trykning overskrift

De anførte priser på tekst, tegninger og trykning forudsætter, at din bestilling holdes inden for de af mig fastlagte standardmål. Se nærmere herom under linket “Det får du”. 

Du kan betale over netbank ved at overføre beløbet til min konto:

Nordea

Reg.nr. 2410

Kontonr. 3035656269

Men du skal endelig ikke overføre nogle penge, før jeg har modtaget din bestilling, og vi har indgået en klar aftale. Når du overfører penge til min konto, så husk i “Meddelelse til modtager” at oplyse dit navn - ellers kan jeg ikke se, hvor pengene kommer fra.

 
 
 
 
 
 
 
Mine priser er meget lave, i forhold til hvad du generelt skal betale for professionelt arbejde. Stiller du dig tilfreds med amatørtekster forsynet med præfabrikerede computertegninger, kan du derimod sagtens få lavet en sang for helt ned til 250 kr. - men i så fald er det altså ikke hos mig, det foregår! Vær i øvrigt opmærksom på, at hvis du får lavet en sådan sang og derefter kommer til mig for at få den rettet til, så teksten bliver sangbar og forståelig - så er min pris stadig 400 kr.! I sidste instans kan det altså godt blive meget dyrere at gå efter discounttilbud.
Prisforskellen på sange og taler beror på sangenes meget større reklameværdi. Hver gang jeg har skrevet en sang, får jeg via mund-til-mund-metoden nye kunder, hvorved jeg sparer adskillige kroner på annoncebudgettet. Den sidegevinst er der ikke ved taler, fordi folk foretrækker at lade som om, de selv har skrevet talen.

En side tilbage!    Udskriv!