Det får du overskrift

Har du læst min præsentation på forsiden? Så har du sikkert konstateret, at det stramme versemål hverken tvinger mig til tomt ordævl eller til mærkelige, forvredne sætningskonstruktioner for at få indholdet til at passe ind i formen. Det samme er tilfældet i mine festsange, som bliver personligt komponeret fra A til Z i et friskt, mundret og nutidigt sprog. 

Også i talerne er det levende, spontane og personlige udtryk i højsædet. F.eks. går en konfirmationstale ikke på, hvad det vil sige at blive konfirmeret og lignende pølsesnak, som passer på Gud og hvermand. Talen er personligt skrevet til dig og udtrykker derfor udelukkende dit forhold til konfirmanden - ikke folkekirkens eller statsministerens. Det samme gælder tegningerne, som udarbejdes efter dine udvalgte fotografier, på en sådan måde at det tydeligt fremgår, at hver tegning er fremstillet specielt til lejligheden. Heller ikke her er der altså noget udvendigt og påklistret ved det færdige resultat. Dette modsiges ikke af, at jeg - som nævnt under “Priser” - arbejder med forud fastlagte standardmål. Disse mål er udelukkende bestemt af hensynet til prisfastsættelsen og dermed af hensynet til dig som kunde. Så ved du klart, hvad du skal betale og hvad du får for pengene.

For taler ligger længden ikke helt fast, men typisk vil en tale være på ca. 2,5 maskinskrevne sider.

Hvad angår sange, afhænger antallet af vers af versenes størrelse - og dermed af den valgte melodi. En fornemmelse for hvad det vil sige, kan du få ved at klikke på linket “Melodiforslag”. Har du brug for flere vers, bliver sangen tilsvarende dyrere. Som hovedregel vil det dog ikke være hensigtsmæssigt at få tilføjet mere end max. 2 til 4-5 vers, alt afhængigt af melodien. Er dette ikke tilstrækkeligt, vil jeg anbefale, at du i stedet får lavet to sange. Lad blot ikke dit melodivalg motivere af ønsket om så mange vers som muligt. 6 vers på en melodi med store vers rummer det samme indhold som 15 vers på en melodi med små vers.

For portrættegninger er den anførte pris ikke en stykpris, så det koster altså ikke dobbelt at få illustreret en bryllupssang. Typisk vil jeg illustrere også f.eks. en konfirmationssang med to tegninger - èn fra konfirmandens barndom og èn fra nutiden.

Endelig forudsætter prisen på farvekopier, at overskrift og tekst samt evt. portrættegning holdes i farver, mens resten er hvidt papir. Ønskes enhver antydning af hvidt papir fjernet fra siden, stiger prisen, men i så fald vil du forud blive adviseret om, hvad det kommer til at koste.

Her er det ikke muligt at fastsætte en enhedspris, fordi ikke blot farvens udbredelse, men også dens tæthed, spiller ind.


En side tilbage!   Udskriv!